Boek GEAARD bestellen

Boek Bestellen:

Het boek bevat een selectie van grafiek en ander werk dat ik in ruim 30 jaar kunstenaarschap heb vervaardigd. Naast de standaard editie verscheen een luxe uitgave in een zeer gelimiteerde oplage.

Het boek inzien: Klik hier

Klik op mijn emailadres Louise.devrieslentsch@gmail.com om mij een mail te sturen waarin je  kunt aangeven van welke editie je één of meerdere exemplaren wilt bestellen. Je ontvangt  een bevestiging van je bestelling met de vraag het bedrag over te maken.

Standaard editie – €32,00
Genaaid gebrocheerd met mee genaaide schutbladen, ‘blote’ rug; 68 blz. geheel in kleur op zuurvrij papier, vierkant formaat van 22 x 22 cm.

Luxe uitvoering – € 120,00
De tot 25 exemplaren gelimiteerde oplage bestaat uit een speciaal voor deze uitgave  beklede boekband met opgegraven papier. Elk exemplaar zal anders zijn, meer of minder doorleefd. Het papier kan hier en daar gescheurd en weer gelijmd zijn;  er kunnen ook gaten in zitten van eikels, takjes of steentjes in de grond. Het boekblok is hetzelfde als bij de standaard editie.

Apart klein boekje (14,8×14,8 cm): Ieder zingt zijn eigen lied – € 5,00
Begin dit jaar heb ik in opdracht een groot formaat boek gemaakt met daarin bij 9 door de opdrachtgever aangeleverde gedichten evenzoveel prenten van mijn hand in verschillende grafische technieken. Met toestemming van de opdrachtgever heb ik deze werken in een klein formaat boekje gebundeld. Het wordt als bijlage bij de luxe uitvoering gevoegd maar is ook los verkrijgbaar.

* genoemde prijzen zijn excl verzendkosten.